Klasik, şık ve zarif bir görünümüyle popülerler bir hava yaratan kadın trençkot modelleri, yağmurlu havalarda ve soğuk günlerde giyilmek için idealdir.

Ayrıca hem işlevsel hem de şık bir görünüme sahip olduğu için iş hayatında oldukça tercih edilmektedir. Farklı boy, renk, kesim seçenekleri sunan trençkot modelleri, klasik severler için bej, siyah ve lacivert renklerinin yanı sıra canlı renk severler içinde farklı renk seçenekleriyle üretilmektedir. Hem spor hem de klasik modelleriyle ön plana çıkan trençkot kadın modelleri, günlük hayatınızda sizi bir adım öne çıkartacaktır. Her mevsim giyilebilir olması nedeniyle gardroblarimizin en zamansız parçası hiç şüphesiz trençkotlar.

Trençkot Kadın Modelleri içerisinde ister kalem etek ve stilettolarla giyin ister jean ve spor ayakkabıyla, her durumda pratik bir kurtarıcı. Her sezon modeli yenilense de en klasik görünümüyle bile 2023 Trençkot Modelleri favorimiz olacaktır. Tarihi ise oldukça eski… İlk olarak 1.Dünya Savaşı’nda İngiliz askerleri için Thomas Burberry tarafından suya dayanıklı gabardin kumaştan üretilen trençkot, kelime kökeni olarak Trench “siper” ve Coat “palto” kelimelerinin birleşiminden oluşuyor. Savaş sonrası gündelik hayatta da giyilmeye başlanınca hem erkek hem kadınlar için popüler bir dış giyim ürünü haline geliyor. Tabi hollywood etkisini de yadsıyamayız.

Audrey Hepburn’ün “Tiffany’de Kahvaltı” filminde trençkot giydiği sahne hafızamızdan çıkmıyor elbette. Burberry’nin tapılası tasarımları başı çekse de pek çok markanın sonsuz model seçeneği arasından favorimiz olanları sizin için hazırladık.

Burberry Trençkot Modelleri  – Mor Lame Trençkot

Burberry Trençkot Modelleri  - Mor Lame Trençkot

Burberry Trençkot Modelleri – Ekose Desenli Poliüretan Trençkot

Burberry Trençkot Modelleri - Ekose Desenli Poliüretan Trençkot

Burberry Trençkot Modelleri - Ekose Desenli Poliüretan Trençkot

Koton Trençkot Modelleri – Burberry’nin yüksek fiyatına alternatif olabilecek bir model

Koton Trençkot Modelleri - Burberry'nin yüksek fiyatına alternatif olabilecek bir modelleri

Zara Trençkot Modelleri 

Zara Trençkot Modelleri

Mango Trençkot Modelleri – Bej rengi astarı ekose desenli trençkot

Mango Trençkot Modelleri Bej rengi astarı ekose desenli trençkot

Marks&Spencer Trençkot Modelleri– Kemeri kurdele bağlama detaylı trençkot

Marks&Spencer Trençkot Modelleri- Kemeri kurdele bağlama detaylı trençkot