Havalar bir şöyle bir böyle, bir yağmur bir güneş derken gecikmeli de olsa plajlara inmeye başlıyoruz. 🙂 Bu da demek oluyor ki uzun süren kış boyunca kalın kazakların paltoların altına saklananlar da gün yüzüne çıkıyor. Son dakika diyetleri, yağ eritme tarifleri, bikini vücudu egzersizleri, bilmem hangi ünlü görünümleri vs…artık hepsi için bitiş çizgisindeyiz.

Daha önceki yazılarımızda vücut tiplerinden ve geçen hafta da mayo ve bikiniden bahsetmiştik. Özellikle vücut tipinizle ilgili yazıya tekrar bir göz atın derim.

Şimdi hangi vücuda hangi kesim daha ince ve zarif gösterir onu konuşalım. Merak etmeyin görsellere o tapılası Victoria meleklerinden ekleyip keyfinizi kaçırmayacağım 🙂

Geniş Karınlı Kadınlar İçin Bikini Önerileri

Tekrar belirtelim, elma tipi vücuda sahipsek karnımızı birazcık saklamayı ihmal etmiyoruz. Tek parça mayolar tam size göre. Bikinide ise karnı kapatan uzun üstleri deneyin. Hatta yüksek belli altları kullanarak biraz retro görünebilirsiniz de. 🙂

Geniş Karın Bikini Tipi

Kısa Üst Gövde Bikini Önerileri

Vücudunuzun üst kısmı kısaysa eğer daha uzun göstermek için, biraz daha küçük altları tercih edin. Bu göz aldanması yaparak gövdenizi olduğundan daha uzunmuş gibi göstermenizi sağlar. 😉

Kısa üst gövde bikini önerisi

Geniş Sırt Bikini Önerileri

Eğer sırt bölgesinde yağ fazlalığınız varsa o yığılmayı daha görünür hale getirmek istemezsiniz.

Daha yüksek sırt ve kalın askıları tercih ederek görünümü iyileştirebilirsiniz.

Geniş sırt bikini önerisi

Kalın Üst Bacak Bikini Önerileri

Üst bacaklarınız kalınsa ve özellikle bacak arasında birleşik görünümden rahatsız oluyorsanız eğer etekli veya en azından alt bikininizi örten düz kesim bir parçayı deneyebilirsiniz. Etekli altlar bacağınızdaki fazlalığı bir miktar gizlemeye yardımcı olur.

Kalın bacak bikini önerisi

İri Göğüslü Kadınlar İçin Bikini Önerileri

İpli bikiniler maalesefki dostunuz değil 🙂 Burada önemli olan göğüs kup unuzu doğru seçip uygun bir altla kombinlemek. Ayrıca her türlü kazayı önlemek adına daha kalın askılı veya beden şeritli üstleri tercih etmeniz önerilir.

Büyük iri göğüs bikini önerisi

Hamile Kadınlar İçin Bikini Önerileri

Yaz aylarında hamilelik oldukça zordur. Ancak güneşte bir o kadar faydalı.. 🙂 Bu dönemde tene değen herşey alerjik reaksiyona neden olabileceği için mayo da dikkatli seçilmelidir. Biraz daha esnek ve ince kumaşlı modelleri tercih edebilirsiniz. Sıkmamalı ve rahatça karnınıza erişebileceğiniz formda olmalıdır. İki parçalı modelleri denemenizi öneriyoruz.

Hamile bikini önerisi